A Világosság református egyházi műsor 2021. szeptember 19-ei ajánlata

Kép: A Világosság református egyházi műsor 2021. szeptember 19-ei ajánlata

A Pátria rádióban a 7.05-kor kezdődő műsor témái: tovább folytatódik Dávid bújdosása, Zsigárdon átadták az egyházközség 12 férőhelyes bölcsődéjét, doktorrá avatták Pospišíl Miklós kaposkelecsényi segédlelkészt, Lőrinc Gábor vall arról, hogy miért döntött a lelkészi pálya mellett.

Teljes az örömünk és hálás a szívünk

Kép: Teljes az örömünk és hálás a szívünk

2021. július 6-9 között tartották meg Kistárkányban a gyülekezeti napközis tábort az 5-12 éves korosztály részére „Újratervezés“ címmmel, a KOEN Alapítvány programja mentén. Az állandó helyszínek közé tartozott a kistárkányi templom tágas udvara, a templom belső tere és az imaház. Hagyományosan a kis- és nagytárkány anya-, az ág-és tiszacsernyői leányegyházak közös táborozására került sor.

Népzenés istentisztelet

A Sacra Folk ökumenikus népi dicsőítő zenekar népzenés istentiszteletet tart 2021. augusztus 29-én, vasárnap 18.00 órakor a somorjai református templomban.

Ha odaérkezünk Jézushoz, akkor jó úton haladtunk

Kép: Ha odaérkezünk Jézushoz, akkor jó úton haladtunk

Egy év kihagyás után szervezte meg három napos napközi táborát a zsigárdi gyülekezet, az idei KOEN programot alapul véve Újratervezés címmel. A táborban, amelynek a Kulturális és Közösségi Tájékoztatási Központ adott otthont, huszonöt gyermek vett részt, főleg óvodások és alsó tagozatosok.

Visszautaztunk az időben – Ismét megszervezték a gyülekezeti kézműves-napközi tábort Dunaszerdahelyen

Kép: Visszautaztunk az időben – Ismét megszervezték a gyülekezeti kézműves-napközi tábort Dunaszerdahelyen

Az elmúlt évben a járvány miatt elmaradt a dunaszerdahelyi gyülekezet hagyományos, bibliai-kézműves nyári napiközi gyermektábora, az idén azonban már felvállalták annak megszervezését. Az augusztus 2. és 5. között zajló táborban Jónás próféta, Zákeus és a gonosz szolga, valamint Jézus feltámadásának a történetével ismerkedtek meg behatóbban az alapiskolás korosztályúak.

Címtár

Keresi valamelyik egyházközségünk elérhetőségeit? A fejléc „gyülekezetet keresek” mezőjébe írja be a település nevét, vagy nyissa meg az egyházközségek címtárát.

Templomaink

Kép: Tornalja

Tornalja

Gyülekezeti szálláshelyek

Az alábbi oldalon azokat az egyházközségek által fenntartott szálláshelyeket tesszük közzé, amelyek alkalmasak családok, ifjúsági és gyülekezeti csoportok fogadására.  

 

Szálláshelyek

Nyomtatványok

A következő pontok alatt az egyházközség adminisztrálásával kapcsolatos nyomtatványok és útmutatók tölthetők le.

 

Zárójelentés az egyházközség életéről

Statisztikai adatlap

Költségvetés – zárszámadás

Közalap

Jogalanyisági igazolás

Választói névjegyzék

 

események továbbiak →