Hitmélyítő esték Szepsiben

Kép: Hitmélyítő esték Szepsiben

Az ötödik Szepsi Laczkó Máté Gyülekezeti Napok keretében Palást és kötény, Biblia és fakanál címmel 2023. november 14. és 16. között hitmélyítő napokra került sor a református templomban.

XVIII. Bátorkeszi István Napok

Kép: XVIII. Bátorkeszi István Napok

Október a reformáció hónapja. Gyülekezetünkben hagyományos a Bátorkeszi István gályarab-prédikátorról elnevezett Bátorkeszi István Napok eseménysorozat, amely ebben az esztendőben már a tizennyolcadik volt.

Visszatekintés októberre a barsi egyházmegyében

Kép: Visszatekintés októberre a barsi egyházmegyében

Néha jó visszanézni egy-egy alkalomra, főleg, ha azokból erőt meríthetünk. A Barsi Református Egyházmegye két októberi alkalmát idézzük fel.

Hit és népművészet – Nőszövetségi konferencia Ekelen

Kép: Hit és népművészet – Nőszövetségi konferencia Ekelen

2023. november 19-én komáromi járáshoz tartozó Ekelen, a helybeli református gyülekezet templomában került sor a Komáromi Református Egyházmegye nőszövetségi konferenciájára. A rendezvény keretén belül egy rögtönzött kézimunkakiállításra is sor került a gyülekezet imatermében.

Egy csomag szeretet

Kép: Egy csomag szeretet

A Pozsonyi Református Egyházmegye a Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve Egy csomag szeretet címmel az idén is meghirdeti adománygyűjtő programját azzal a céllal, hogy szebbé tegyék a kárpátaljai rászoruló gyermekek karácsonyát.

Címtár

Keresi valamelyik egyházközségünk elérhetőségeit? A fejléc „gyülekezetet keresek” mezőjébe írja be a település nevét, vagy nyissa meg az egyházközségek címtárát.

Templomaink

Kép: Hubo.JPG

Hubó

Gyülekezeti szálláshelyek

Az alábbi oldalon azokat az egyházközségek által fenntartott szálláshelyeket tesszük közzé, amelyek alkalmasak családok, ifjúsági és gyülekezeti csoportok fogadására.  

 

Szálláshelyek

Nyomtatványok

A következő pontok alatt az egyházközség adminisztrálásával kapcsolatos nyomtatványok és útmutatók tölthetők le.

 

Zárójelentés az egyházközség életéről

Statisztikai adatlap

Költségvetés – zárszámadás

Közalap

Jogalanyisági igazolás

Választói névjegyzék

 

események továbbiak →