Tinitárbor Nyitrán a reformáció 500 jegyében

Negyedik alkalommal szervezte meg Nyitrán a barsi egyházmegye a tinitáborát, amelyre 2017. Július 10. és 14. között került sor a református templom és parókia udvarán, valamint a kollégium épületében. A téma a reformáció volt.

Javult a kamocsai templom energiagazdálkodása

Tizenkétezer eurós kiadással valósult meg a kamocsai református templom nyílászáróinak a cseréje, amellyel jelentősen növekedett a komfortérzet.

Gombaszögön lelt új otthonra Tompa Mihály első köztéri szobrának másolata

A Gombaszögi Nyári Tábor megnyitóját követően július 11-én Gombaszögön leleplezték Tompa Mihály papköltő szobrát.

Három napos gyermektábor Nagykeszin

Kép: Három napos gyermektábor Nagykeszin

Hat évvel ezelőtt szervezték meg első alkalommal a napközis gyermektábort Nagykeszin. Bár kezdetben alig tíz érdeklődő akadt, az idén már húszra bővült a számuk. A KOEN idei programja alapján a háromnapos együttlét alatt a hűségről tanulhattak a gyermekek, de sok játék és kézműves-foglalkozás is várta őket.

Ráday emlékünnepség Losoncon

2017. július 8-án megtelt a losonci református templom. A helyieken kívül fülekiek, salgótarjániak, péceliek, budapestiek, százhalombattaiak és a Gömöri Református Egyházmegye több lelkésze és tagja is eljött, hogy részt vegyenek a Ráday Pál születése 340. és a reformáció 500. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi református-evangélikus istentiszteleten.

Címtár

Keresi valamelyik egyházközségünk elérhetőségeit? A fejléc „gyülekezetet keresek” mezőjébe írja be a település nevét, vagy nyissa meg az egyházközségek címtárát.

Templomaink

Kép: Radnot.JPG

Radnót

Gyülekezeti szálláshelyek

Az alábbi oldalon azokat az egyházközségek által fenntartott szálláshelyeket tesszük közzé, amelyek alkalmasak családok, ifjúsági és gyülekezeti csoportok fogadására.  

 

Szálláshelyek

Nyomtatványok

A következő pontok alatt az egyházközség adminisztrálásával kapcsolatos nyomtatványok és útmutatók tölthetők le.

 

Zárójelentés az egyházközség életéről

Statisztikai adatlap

Költségvetés – zárszámadás

Közalap

Jogalanyisági igazolás

Választói névjegyzék

 

események továbbiak →

Reformáció 500

Sola Rádió

Szola Rádió honlapja

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház hanganyagokat tartalmazó honlapja. Célunk az evangélium hirdetése, hitmélyítés és közéleti híradás a református keresztyének szolgálatáról a világhálón keresztül. A honlapra felkerülő hanganyagokat az egyházmegyék lelkészeiből álló önkéntes csapat készíti.