Aki az eke szarvára teszi kezét …..

Kép: Aki az eke szarvára teszi kezét …..

A Komáromi Református Egyházmegye 2019. november 10-én vasárnap, a hetényi református templomban tartotta meg szokásos őszi közgyűlését és egyházmegyei presbiteri konferenciáját. A kitűzött időpontra lelkipásztoraik vezetésével a komáromi egyházmegyéhez tartozó gyülekezetekből mintegy kétszázan gyűltek össze.

Beruházások Deákiban

Kép: Beruházások Deákiban

A Deáki Református Egyházközség 2019. november 3-án reformációs ünnepi istentisztelet keretében adott hálát a 2019-es esztendőben elvégzett munkálataiért. A gyülekezet évek óta tartó felújítási munkálatai az idén is tovább folytatódtak köszönhetően a Bethlen Gábor Alaptól elnyert támogatásoknak.

Hozzá .... tartozom - Mentálhigiénés segítségnyújtási alkalom Dunaszerdahelyen

Kép: Hozzá .... tartozom - Mentálhigiénés segítségnyújtási alkalom Dunaszerdahelyen

A függőségben szenvedők hozzátartozóinak lelki segítségét elősegítő és támogató alkalmat szervezett Hozzá .... tartozom címmel október 26-án a dunaszerdahelyi református gyülekezet közösen a helyi Református Keresztyén Nők Egyesületével. A gyülekezet közösségi termében megtartott három témakörre épülő előadás-sorozat egy korábbinak a folytatása.

A hithez bátorság kell - Letették az egyházi bölcsőde alapkövét Bátorkeszin

Kép: A hithez bátorság kell - Letették az egyházi bölcsőde alapkövét Bátorkeszin

Közel hatszáznyolcvan ezer eurós költséggel épül fel Bátorkeszin a magyar alapiskola szomszédságában a harminc kisgyermek nevelésének otthont adó református bölcsőde, amelynek az alapkövét ünnepélyes keretek között október 27-én tették le. A magyar kormány támogatásával a Bethlen Gábor Alapon keresztül megvalósuló zöldmezős beruházás másfél év alatt készül el.

Ékes dísze lett Negyednek a felújított református templom

Kép: Ékes dísze lett Negyednek a felújított református templom

A Bethlen Gábor Alap jelentős támogatásának köszönhetően újult meg 22 ezer eurós költséggel a nyolcvankét éves negyedi református templom tornya és a külső burkolata. Az egyházközség a 2019-es évben is folytatta a felújítások sorát, de bőven van még mit tenni a szépítések és modernizálások terén.

Címtár

Keresi valamelyik egyházközségünk elérhetőségeit? A fejléc „gyülekezetet keresek” mezőjébe írja be a település nevét, vagy nyissa meg az egyházközségek címtárát.

Templomaink

Kép: Borzova.JPG

Borzova

Gyülekezeti szálláshelyek

Az alábbi oldalon azokat az egyházközségek által fenntartott szálláshelyeket tesszük közzé, amelyek alkalmasak családok, ifjúsági és gyülekezeti csoportok fogadására.  

 

Szálláshelyek

Nyomtatványok

A következő pontok alatt az egyházközség adminisztrálásával kapcsolatos nyomtatványok és útmutatók tölthetők le.

 

Zárójelentés az egyházközség életéről

Statisztikai adatlap

Költségvetés – zárszámadás

Közalap

Jogalanyisági igazolás

Választói névjegyzék

 

események továbbiak →