A barsi egyházmegyében 2017-ben több mint 843 ezer eurós beruházás valósult meg

A 2017-es évben a magyar kormány támogatásából a Barsi Református Egyházmegye számára 295 700 eurót határoztak meg az egyházközségek megerősítésére szánt keretből és 83 ezer eurót a regionális beruházásokra. A legtöbb támogatást, 41 ezer eurót a nagysallói egyházközség kapta.

Több mint 500 ezer eurós beruházás valósult meg a komáromi egyházmegyében

A 2017-es évben a magyar kormány támogatásából a Komáromi Református Egyházmegye számára 287 100 eurót határoztak meg az egyházközségek megerősítésére szánt keretből és 80 ezer eurót a regionális beruházásokra. Az egyházmegye harminckét gyülekezetéből huszonöt anya- és négy leányegyházközségben valósultak meg a lelkészlakok és gyülekezeti életet szolgáló épületek javításai és fejlesztései.

Családi nap Csicserben

Kép: Családi nap Csicserben

2018. június 30-án szombaton, Csicserben a helyi sportpályán került megrendezésre második alkalommal az Ungi Református Egyházmegye családi napja.

Palackposta

Kép: Palackposta

A palackposta egy izgalmas dolog, egy palack, amely titkokat, üzeneteket visz annak, aki megtalálja, kihalássza, vagy egyéb módon jut hozzá. Különösen izgalmas, ha régmúlt idők üzenetét hordozza.

Mátyás, az igazságos

Biztos vagyok benne, sokan nem tudják, hogy Mátyás Emlékév van. Pedig van, s az emlékévben újra útra kelt, természetesen álruhában a nagy király. Június 6-án például váratlanul, bejelentés nélkül udvari muzsikusával, Bencze Balázzsal és két krónikásával megjelent Ipolypásztón, Ipolyszakálloson, Garamsallón, Zselízen és Oroszkán is.

Címtár

Keresi valamelyik egyházközségünk elérhetőségeit? A fejléc „gyülekezetet keresek” mezőjébe írja be a település nevét, vagy nyissa meg az egyházközségek címtárát.

Templomaink

Kép: Harmac 2.JPG

Harmac

Gyülekezeti szálláshelyek

Az alábbi oldalon azokat az egyházközségek által fenntartott szálláshelyeket tesszük közzé, amelyek alkalmasak családok, ifjúsági és gyülekezeti csoportok fogadására.  

 

Szálláshelyek

Nyomtatványok

A következő pontok alatt az egyházközség adminisztrálásával kapcsolatos nyomtatványok és útmutatók tölthetők le.

 

Zárójelentés az egyházközség életéről

Statisztikai adatlap

Költségvetés – zárszámadás

Közalap

Jogalanyisági igazolás

Választói névjegyzék

 

események továbbiak →

Reformáció 500

Sola Rádió

Szola Rádió honlapja

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház hanganyagokat tartalmazó honlapja. Célunk az evangélium hirdetése, hitmélyítés és közéleti híradás a református keresztyének szolgálatáról a világhálón keresztül. A honlapra felkerülő hanganyagokat az egyházmegyék lelkészeiből álló önkéntes csapat készíti.